FAQS

FAQS

Kumaha mésér?

Mangga ngahubungan: sales@ruifuchem.com

QA (Jaminan Kualitas)?

jaminan kualitas dipercaya, manajemén ketat.Alat-alat profésional pikeun analisa kalebet NMR, LC-MS, GC-MS, HPLC, UPCC/HPLC, GC-HS, ICP-MS, UV, IR, OR, KF, ROI, LOD, MP, Clarity, Solubility, Microbial limit test , jsb.

Sampel Gratis?

Sampel gratis pikeun évaluasi kualitas sayogi.

Audit Pabrik?

Inok pabrik wilujeng sumping.Mangga janjian sateuacanna.

MOQ?

Taya MOQ. urutan leutik bisa ditarima.

Waktos pangiriman?

Lamun dina stock, tilu poé pangiriman dijamin

Angkutan?

Ku Express (FedEx, DHL), ku Air, ku laut.

Sintésis Adat?

Bisa nyadiakeun layanan sintésis custom.

istilah pamayaran?

T/T (transfer teleks),PayPal, persatuan urang Barat, jsb.