Shanghai Ruifu Chemical Co., Ltd.

Shanghai Ruifu Chemical Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Shanghai Ruifu Chemical Co., Ltd. Tempatna di Taman Industri Kimia Shanghai, distrik Fengxian, Shanghai, Cina.

Ruifu Chemical mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina ngahasilkeun, desain sareng sintésis Bahan Farmasi Aktif (API), perantara farmasi, sanyawa kiral sareng asam aimino, kalayan kapasitas produksi mimitian ti gram, kilogram dugi ka ton, nganteurkeun nilai tambah anu luhur. , produk kimia inovatif, dipercaya jeung affordable pikeun sababaraha pausahaan farmasi ngarah jeung paling inovatif di dunya, institutes panalungtikan sarta universitas sakuliah AS, Uni Éropa jeung Asia, sarta kami geus earned kapercayaan maranéhanana sarta ngawangun hubungan bisnis jangka panjang.

Ruifu Chemical parantos ngembangkeun gancang dumasar kana kamampuan R&D anu kuat sareng gaduh tim R&D tingkat luhur sareng tim manajemen produksi kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman beunghar dina industri farmasi sareng kimia.

Puseur R&D anyar urang aya di Shanghai, nyertakeun ampir 2200m2, dilengkepan 35 tiung fume di 5 laboratorium sareng sababaraha unit réaktor 5L-100L di laboratorium kelas 2 kilogram.Kami ogé dilengkepan alat-alat profésional pikeun analisa sareng uji kalebet NMR, LC-MS, HPLC, GC, KF, analisa unsur, jsb ... anu ngamungkinkeun kualitas produk dikontrol.

Pabrik urang lokasina di propinsi Jiangsu, nyertakeun ngeunaan 37000m2, lima bengkel sintésis multifunctional, hiji pilot plant jeung hiji laboratorium, hiji puseur inspeksi kualitas.Pabrik dilengkepan langkung ti 200 réaktor universal tina 50L ka 8000L, sareng sababaraha réaktor suhu rendah sareng luhur, réaktor tekanan tinggi.

Mitra strategis kami gaduh 2 pabrik kimia pikeun perantara sareng 2 cGMP kabuktian pepelakan pikeun API sareng perantara canggih.

Ruifu Chemical ogé tiasa nyayogikeun pangembangan prosés, sintésis khusus sareng jasa panalungtikan kontrak.

Ruifu Chemical narékahan pikeun ngawangun perusahaan kimia farmasi téknologi tinggi anu kompetitif sacara internasional anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Tingali maju ka cooperating jeung konsumén ti sakuliah dunya.