5-Fluoro-2-Methoxybenzoic Acid CAS 394-04-7 Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 5-Fluoro-2-Methoxybenzoic Acid

CAS: 394-04-7

Assay: ≥98.0% (HPLC)

Penampilan: Bodas atanapi Pareum-Bodas Kristal

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 5-Fluoro-2-Methoxybenzoic Acid
CAS: 394-04-7

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 5-Fluoro-2-Asam Méthoxybenzoic
Nomer CAS 394-04-7
Nomer CAT RF-PI411
Status Saham Aya sasayogian
Formula Molekul C8H7FO3
Beurat Molekul 170.14
Titik lebur 87.0 ~ 91.0 ℃ (lit.)
Titik didih 294 ℃ dina 760 mmHg
Kapadetan 1,307 g/cm3
Kalarutan cai Teu leyur dina Cai
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bodas atanapi Pareum-Bodas Kristal
Métode Assay / Analisis ≥98,0% (HPLC)
Kelembapan (KF) ≤0,50%
Total Kotoran ≤2,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

5-Fluoro-2-Methoxybenzoic Acid (CAS 20776-51-6) mangrupa perantara organik.5-Fluoro-3-Hydroxy-2-Methylbenzoic Acid ieu disintésis tina 5-Fluoro-2-Methoxybenzoic Acid ku nitrasi, réduksi, diazotization jeung hidrolisis.Métilkarbamoil-substitusi benzylamine 12 séjén disintésis tina 5-Fluoro-2-Methoxybenzoic Acid ngaliwatan brominasi sequential, ngagantian azido jeung réduksi.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami