3,5-Dimethoxy-4-Methylbenzoic Acid CAS 61040-81-1 Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 3,5-Dimethoxy-4-Methylbenzoic Acid

CAS: 61040-81-1

Assay: ≥98.0% (HPLC)

Penampilan: Bubuk Kristal bodas atanapi Pareum-Bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Pasokan Produsén, Kualitas Tinggi, Produksi Komersil
Ngaran Kimia: 3,5-Dimethoxy-4-Methylbenzoic Acid
CAS: 61040-81-1

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 3,5-Dimethoxy-4-Metilbenzoat Asam
sinonim 3,5-Dimethoxy-p-toluic asam
Nomer CAS 61040-81-1
Nomer CAT RF-PI399
Status Saham Aya sasayogian
Formula Molekul C10H12O4
Beurat Molekul 196.2
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk Kristal bodas atanapi Pareum-Bodas
NMR Sasuai
Titik lebur 210,0 ~ 220,0 ℃
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Métode Assay / Analisis ≥98,0% (HPLC)
Total Kotoran ≤2,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Asam 3,5-Dimethoxy-4-Methylbenzoic (CAS 61040-81-1) dianggo salaku perantara dina sintésis organik, sintésis perantara farmasi sareng Bahan Farmasi Aktif (API).Asam 3,5-Dimethoxy-4-methylbenzoic ngalaman réduksi ku ayana natrium dina étanol pikeun nyiapkeun asam 1,4-dihydro-3,5-dimethoxy-kmethylbenzoic.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami