3-Asam Iodobenzoat CAS 618-51-9 Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 3-Iodobenzoic Acid

CAS: 618-51-9

Assay: ≥99.0% (HPLC)

Penampilan: Kristal bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 3-Iodobenzoic Acid
CAS: 618-51-9

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 3-Asam Iodobenzoat
Nomer CAS 618-51-9
Nomer CAT RF-PI405
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C7H5IO2
Beurat Molekul 248.02
Kalarutan Leyur dina Kloroform jeung Métanol.Teu leyur dina Cai
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Kristal bodas
Métode Assay / Analisis ≥99,0% (HPLC)
Titik lebur 187,0 ~ 188,0 ℃
Kelembapan (KF) ≤0,50%
Total Kotoran ≤1,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

3-Iodobenzoic Acid (CAS 618-51-9) dianggo dina Sintésis Organik, Farmasi, Agrokimia sareng Dyestuff.Asam 3-Iodobenzoic ditambahkeun salaku éléktrolit tukang nyerep UV dina pamisahan cyclodextrins uncharged jeung turunan maranéhanana ku éléktroforésis kapilér.Asam 3-Iodobenzoic dipaké dina sintésis fase padet perpustakaan mimetik γ-turn.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami