3-Chloroperoxybenzoic Acid mCPBA CAS 937-14-4 Purity 85,0%

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 3-Chloroperoxybenzoic Acid (mCPBA)

CAS: 937-14-4

Purity: ≥85.0%

Penampilan: Bubuk Kristal Bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 3-Chloroperoxybenzoic Acid
CAS: 937-14-4

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 3-Asam Kloroperoksibenzoat
sinonim m-Chloroperoxybenzoic Asam;mCPBA;meta-Chloroperoxybenzoic Asam
Nomer CAS 937-14-4
Nomer CAT RF-PI400
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C7H5ClO3
Beurat Molekul 172.57
Titik lebur 63,0 ~ 67,0 ℃ (des.)
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk Kristal Bodas (Baseuh sareng Cai)
Idéntifikasi IR Spéktrum Conforms ka spéktrum Rujukan
Kasucian ≥85,0%
Cai ≤15,0%
Standar tés Standar Perusahaan

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

3-Chloroperbenzoic Acid (mCPBA, CAS 937-14-4) nyaéta asam peroksikarboksilat.Hal ieu loba dipaké salaku oksidan dina sintésis organik.mCPBA sering langkung dipikaresep tibatan asam peroksi anu sanés kusabab rélatif betah nanganan.[1]mCPBA mangrupakeun agén pangoksidasi kuat nu bisa ngabalukarkeun seuneu mun kontak jeung bahan kaduruk.mCPBA bisa disiapkeun ku ngaréaksikeun m-Chlorobenzoyl klorida jeung leyuran dasar hidrogén péroxida, dituturkeun ku acidification.Hal ieu loba dipaké dina réaksi cyclization, réaksi Baeyer-Villiger, réaksi N-oksidasi jeung réaksi S-oksidasi.Bisa dipaké salaku oksidan pikeun ubar sintétik, péstisida jeung produk kimia rupa lianna, sarta kadangkala salaku agén pemutihan.mCPBA mindeng leuwih sering dipake tinimbang asam peroksi séjén kusabab relatif betah nanganan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami