2-(Metilsulfonil)Asam bénzoat CAS 33963-55-2 Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 2-(Metilsulfonil)Asam bénzoat

CAS: 33963-55-2

Assay: ≥98.0%

Penampilan: Bubuk konéng

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 2-(Metilsulfonil)Asam bénzoat
CAS: 33963-55-2

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 2-(Metilsulfonil)Asam bénzoat
Nomer CAS 33963-55-2
Nomer CAT RF-PI401
Status Saham Aya sasayogian
Formula Molekul C8H8O4S
Beurat Molekul 200.21
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk konéng
Titik lebur 136,0 ~ 141,0 ℃
Assay ≥98,0%
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Total Kotoran ≤2,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

2-(Methylsulfonyl)benzoic Acid (CAS 33963-55-2) dipaké salaku perantara dina sintésis organik, sintésis perantara farmasi jeung Active Pharmaceutical Ingredient (API).

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami