Tolvaptan CAS 150683-30-0 API Factory High Quality

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: Tolvaptan

CAS: 150683-30-0

Assay (HPLC): 98.0 ~ 102.0%

Penampilan: Bubuk Kristal bodas nepi ka Pareum-Bodas

Antagonis reséptor V2 vasopressin anu potent sareng selektif

API Quality High, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply
Kualitas luhur, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: Tolvaptan
CAS: 150683-30-0

Sipat Kimia:

Ngaran Tolvaptan
Ngaran Kimia N-[4-(9-chloro-6-hydroxy-2-azabicyclo[5.4.0]undeca-8,10,12-triene-2-carbonyl) -3-métil-fenil]-2-métil-benzamide
Nomer CAS 150683-30-0
Nomer CAT RF-API101
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C26H25ClN2O3
Beurat Molekul 448.94
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bodas ka Pareum-Bodas Bubuk Kristal
Métode Idéntifikasi IR, HPLC
Assay (HPLC) 98.0~102.0% (dina dasar anhidrat)
Titik lebur 219,0 ~ 222,0 ℃
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Résidu on Ignition ≤0,10%
Najis Tunggal ≤0,50%
Total Kotoran ≤1,0%
Logam beurat ≤20ppm
Sésa pangleyur Minuhan spésifikasi
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Tolvaptan (CAS 150683-30-0), ogé katelah OPC-41061, mangrupikeun antagonis reséptor vasopressin arginin anu selektif sareng kompetitif anu dianggo pikeun ngubaran hyponatremia (kadar natrium getih rendah) anu aya hubunganana sareng gagal jantung kongestif, sirosis, sareng sindrom anu teu pantes. hormon antidiuretik (SIADH).Otsuka Pharmaceutical dilisensikeun tolvaptan handapeun ngaran dagang Samsca sanggeus FDA disatujuan ubar dina Méi 2009. Tolvaptan ogé geus ditémbongkeun efficacy ngalawan panyakit ginjal polycystic.Dina percobaan 2004, tolvaptan dikaluarkeun kalayan diuretik tradisional kacatet ningkatkeun ékskrési kaleuwihan cairan sareng ningkatkeun kadar natrium getih dina pasien gagal jantung tanpa ngahasilkeun efek samping sapertos hipotensi (tekanan darah rendah) atanapi hypokalemia (turun tingkat kalium dina getih).Ubar kasebut ogé henteu nunjukkeun pangaruh négatip kana fungsi ginjal.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami