o-Toluoyl Klorida CAS 933-88-0 Pabrik panengah Tolvaptan Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: o-Toluoyl Klorida

CAS: 933-88-0

Assay: ≥99.0%

Penampilan: Cairan Jelas teu warnaan

Panengah Tolvaptan (CAS 150683-30-0) pikeun pengobatan Hiponatremia

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia o-Toluoyl Klorida
sinonim 2-Metilbénzoil Klorida
Nomer CAS 933-88-0
Nomer CAT RF-PI396
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C8H7ClO
Beurat Molekul 154.59
Titik lebur 159,5-160,9 ℃
Titik didih 88,0 ~ 90,0 ℃ / 12 mmHg (lit.)
Kapadetan 1,185 g/mL dina 25 ℃ (lit.)
Indéks réfraktif n20 / D 1.5549 (lit.)
Kalarutan cai Réaksi jeung Cai
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Cairan Jelas Teu Warna
Assay ≥99,0%
Bénzoil klorida ≤0,30%
M&P-métil bénzoil klorida ≤0,50%
Asam O-Toluic ≤0,50%
Kotoran Unspecified séjén ≤0,20%
Total Kotoran ≤1,0%
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, 25kg / Laras atanapi 180kg kendang Plastik, atanapi numutkeun sarat palanggan.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

o-Toluoyl Klorida (CAS 933-88-0) dipaké salaku perantara farmasi.o-Toluoyl Klorida dipaké dina sintésis lamun quinolinone sanyawa salaku inhibitor SARS CoV 3CLpro.Ogé dipaké dina sintésis benzooxaboroles salaku agén anti radang oral aktip.o-Toluoyl Chloride mangrupikeun perantara Tolvaptan (CAS 150683-30-0) pikeun pengobatan hyponatremia.Tolvaptan, ogé katelah OPC-41061, nyaéta antagonis arginin vasopressin reséptor 2 anu selektif sareng kompetitif anu dianggo pikeun ngubaran hyponatremia (kadar natrium getih rendah) anu aya hubunganana sareng gagal jantung kongestif, sirosis, sareng sindrom hormon antidiuretik anu teu pantes (SIADH).Otsuka Pharmaceutical dilisensikeun tolvaptan handapeun ngaran dagang Samsca sanggeus FDA disatujuan ubar dina Méi 2009.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami