Métil 4-Iodobenzoate CAS 619-44-3 Purity ≥99,0% (GC) Pabrik

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: Métil 4-Iodobenzoate

Sinonim: 4-Asam Iodobenzoat Métil Éster

CAS: 619-44-3

Purity: ≥99.0% (GC)

Penampilan: Bubuk Kristal Bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: Métil 4-Iodobenzoate
CAS: 619-44-3

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia Métil 4-Iodobenzoat
sinonim 4-Asam Iodobenzoat Métil Éster
Nomer CAS 619-44-3
Nomer CAT RF-PI409
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C8H7IO2
Beurat Molekul 262.05
Kapadetan 1,753 g/cm3
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk Kristal Bodas
Assay ≥99,0% (GC)
Titik lebur 112,0 ~ 116,0 ℃
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Total Kotoran ≤1,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Shanghai Ruifu Chemical Co., Ltd. nyaéta produsén ngarah sareng supplier Métil 4-Iodobenzoate (CAS: 619-44-3) kalayan kualitas luhur, seueur dianggo dina sintésis organik, sintésis perantara farmasi sareng sintésis Active Pharmaceutical Ingredient (API). .

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami