Métil 3-Bromobenzoate CAS 618-89-3 Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: Métil 3-Bromobenzoate

CAS: 618-89-3

Assay: ≥98.0%

Penampilan: Bodas Padet atanapi Bulak Konéng Cairan

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: Métil 3-Bromobenzoate
CAS: 618-89-3

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia Métil 3-Bromobenzoat
sinonim 3-Bromobenzoic Asam Métil Éster;m-Bromobenzoic Asam Métil Éster;Métil m-bromobenzoat
Nomer CAS 618-89-3
Nomer CAT RF-PI406
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C8H7BrO2
Beurat Molekul 215.05
Kalarutan cai Rada Leyur dina Cai
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Cairan Padet Bodas atanapi Konéng Bulak (Lemah Lemah)
Assay ≥98,0%
Titik lebur 31.0 ~ 33.0 ℃
Titik didih 127,0 ~ 128,0 ℃
Kelembapan (KF) ≤0,50%
Total Kotoran ≤2,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Métil 3-Bromobenzoate (CAS 618-89-3) nyaéta turunan bénzoat halogénasi dipaké salaku réagen dina sintésis organik.Métil 3-Bromobenzoate dipaké dina sintésis runtuyan novél tetrahydro dibenzazocine salaku sambetan 17β-hydroxysteroid dehydrogenase tipe 3. Salajengna, dipaké pikeun nyiapkeun 3-tert-butylphosphanyl-benzoic asam métil éster ku ngaréaksikeun jeung tert-butiltrimethylsilylphosphine.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami