Isobutyl 4-Hydroxybenzoate Isobutylparaben CAS 4247-02-3

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: Isobutyl 4-Hydroxybenzoate

Sinonim: Isobutylparaben

CAS: 4247-02-3

Purity: ≥98.0%

Penampilan: Bubuk bodas nepi ka Pareum-Bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: Isobutyl 4-hydroxybenzoate
CAS: 4247-02-3

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia Isobutyl 4-Hydroxybenzoate
sinonim Isobutylparaben
Nomer CAS 4247-02-3
Nomer CAT RF-PI402
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C11H14O3
Beurat Molekul 194.23
Kalarutan Leyur dina Métanol;Teu leyur dina Cai
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bodas ka Pareum-Bodas Bubuk
Kasucian ≥98,0%
Titik lebur 75,0 ~ 77,0 ℃
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Résidu on Ignition ≤0,10%
Asam bébas ≤0,50%
Sulfat ≤0,05%
Najis volatil organik ≤0,50%
Logam beurat ≤10ppm
Penampilan Solusi mumpuni
Total Kotoran ≤2,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Isobutyl 4-Hydroxybenzoate atanapi Isobutylparaben (CAS 4247-02-3) utamana dipaké salaku perantara sintésis organik.Éta ogé tiasa dianggo salaku antiseptik pikeun ubar, bahan pangan, kosmétik, pilem, jsb. Isobutylparaben dianggo dina Dahareun, Inuman, Farmasi, Kaséhatan & produk perawatan Pribadi, Tatanén / Pakan Sato / Ayam.Isobutylparaben mangrupikeun pengawet paraben anu dianggo dina krim, krim, madu, sampo sareng produk perawatan pribadi sanés, produk beberesih sareng korosi obat.Isobutylparaben mindeng dipaké salaku agén pangawét sarta anti jamur pikeun nyegah molding sarta nyadiakeun hirup rak leuwih lila mun chip, jams, jellies.Isobutyl 4-Hydroxybenzoate dipaké salaku agén anti mikroba.Éta ogé dianggo salaku antiseptik pikeun kosmétik.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami