Shanghai Ruifu Chemical Co., Ltd.

Ngahubungan kami ayeuna!hatur nuhun

Alamat:18# Gedong, No 3265, Jalan Jinhai, Kacamatan Fengxian, Shanghai, Cina, PC 201400

Cik Lisa Liu
Ménéjer umum

Telepon: 0086-15601663162

WeChat

WhatsApp

  • Dr Alvin Huang
  • Ménéjer panjualan

Surélék: alvin@ruifuchem.com

Telepon: 0086-15026746401

WeChat

WhatsApp

  • Dr Teresa Zhao
  • Bantosan Téknis

Surélék: tech@ruifuchem.com

Telepon: 0086-15026746401

WeChat

WhatsApp

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami