4-Hydroxybenzoic Acid CAS 99-96-7 Purity ≥99.5% Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran: 4-Hydroxybenzoic Acid (Polimér Kelas)

CAS: 99-96-7

Purity: ≥99.5%

Penampilan: Bubuk Kristal Bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 4-Hydroxybenzoic Acid
CAS: 99-96-7

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 4-Asam Hidroksibenzoat (Polimér Kelas)
sinonim p-Hydroxybenzoic Asam;PHBA;Para Hydroxy Benzoic Acid;p-asam salisilat
Nomer CAS 99-96-7
Nomer CAT RF-PI407
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C7H6O3
Beurat Molekul 138.12
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk Kristal Bodas
Kasucian ≥99,5%
Titik lebur 214,0 ℃ ~ 217,0 ℃
Bau Teu bau
Kalarutan Jelas sareng Transparan
Insolubility of Métanol ≤50ppm
Kelembapan (KF) ≤0,20%
Warna (Pt-Co) ≤15
Awu sulfat ≤0,02%
Sulfat (SO4) ≤50ppm
Klorida (Cl) ≤50ppm
Pénol ≤0,01%
Asam salisilat ≤0,02%
4-Asam Hidroksiisophthalic ≤500ppm (HIPA)
Kalium (K) ≤10ppm
Natrium (Na) ≤10ppm
Beusi (Fe) ≤10ppm
Kalsium + Magnésium (Ca + Mg) ≤5ppm
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya, Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Asam 4-Hydroxybenzoic, ogé katelah asam p-Hydroxybenzoic (PHBA) CAS 99-96-7, nyaéta asam monohydroxybenzoic, turunan fénolik asam bénzoat.Éta padet kristalin bodas anu rada leyur dina cai sareng kloroform tapi langkung leyur dina pangleyur organik polar sapertos alkohol sareng aseton.4-Hydroxybenzoic Acid utamana dipikawanoh salaku dadasar pikeun persiapan éster na, katelah parabens, nu dipaké salaku pengawet dina kosmétik sarta sababaraha solusi ophthalmic.Éta isomerik sareng asam 2-hydroxybenzoic, katelah asam salisilat, prékursor pikeun aspirin, sareng asam 3-Hydroxybenzoic.Asam 4-Hydroxybenzoic dianggo salaku perantara pikeun pewarna, antiseptik sareng bahan farmasi aktip.Éta ogé dianggo salaku pangawét dahareun, inhibitor korosi, anti-oksidan sareng pangémulsi.Éta ngaréaksikeun sareng asam 6-hydroxynaphthalene-2-carboxylic pikeun nyiapkeun poliéster aromatik anu disebut serat Vectran.Éta tindakan minangka prékursor pikeun nyiapkeun p-hydroxyphenylbenzoate, p-acetoxybenzoyl chloride sareng 4,4'-Dihydroxybenzophenone.Salajengna, éta dipaké dina aditif cet, aditif palapis, aids processing, produk listrik jeung éléktronik.Salaku tambahan, éta tindakan salaku pangawét dina kosmétik sareng sababaraha solusi ophthalmic.Asam 4-Hydroxybenzoic pentingna komérsial penting.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami