3,5-Dinitrobenzoic Acid DNBA CAS 99-34-3 Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 3,5-Dinitrobenzoic Acid

CAS: 99-34-3

Purity: ≥99.0% (HPLC)

Penampilan: Pareum-Bodas nepi ka Yellowish Kristal Bubuk

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 3,5-Dinitrobenzoic Acid
CAS: 99-34-3

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 3,5-Asam Dinitrobenzoat
sinonim DNBA;3-karboksi-1,5-dinitrobenzena
Nomer CAS 99-34-3
Nomer CAT RF-PI408
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C7H4N2O6
Beurat Molekul 212.12
Kapadetan 1.683
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Pareum-Bodas nepi Bulak Konéng Bubuk Kristal
Kamurnian / Métode Analisis ≥99,0% (HPLC)
Kalarutan (Kekeruhan) Solusi 10% dina Métanol Jelas
Titik lebur 205,0 ~ 209,0 ℃
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Résidu on Ignition ≤0,20%
Zat Patali
m-Asam Nitrobenzoat ≤0,20%
p-Asam Nitrobenzoat ≤0,20%
asam orto-Nitrobenzoic ≤0,20%
Métil 3,5-Dinitrobenzoat ≤0,10%
Étil-3,5-Dinitrobenzoat ≤0,10%
Isopropil 3,5-dinitrobenzoat ≤0,10%
Kotoran lain anu teu dispésifikkeun ≤0,10%
Total Kotoran ≤1,0%
Beusi (Fe) ≤0,001%
Timah (Pb) ≤0,001%
Tambaga (Cu) ≤0,0005%
Logam Beurat (Pb) ≤0,001%
Sensitipitas kana Kreatinin Lulus Ujian
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya, Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

3,5-Dinitrobenzoic Acid (CAS 99-34-3) mangrupa perantara penting pikeun sintésis organik, dina industri farmasi pikeun sintésis sulfachrysoidine jeung pikeun deteksi ampicillin.3,5-Dinitrobenzoic Acid dipaké dina analisis fluorometric of creatinine (anu mangrupa determinant fungsi ginjal).Ogé dipaké salaku réagen dina sintésis sababaraha sanyawa organik kaasup turunan rhodanine nu meta salaku sambetan aldose réduktase.Asam 3,5-Dinitrobenzoat dianggo salaku bahan awal dina produksi farmasi (obat radioopaque sareng vitamin D2), produksi inhibitor korosi, produksi pewarna, sareng salaku réagen dina kimia analitik.3,5-Dinitrobenzoic Acid mangrupikeun bahan kimia organik anu mangrupikeun inhibitor korosi anu penting sareng ogé dianggo dina fotografi.Sanyawa aromatik ieu dianggo ku ahli kimia pikeun ngaidentipikasi komponén alkohol dina éster sareng dina analisis fluorometric kréatinin.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami