3,4,5-Asam Trimethoxybenzoic CAS 118-41-2 Assay ≥99.0% Pabrik

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 3,4,5-Asam Trimethoxybenzoic

CAS: 118-41-2

Assay: ≥99.0%

Penampilan: Bubuk Kristal Bodas atanapi Pareum-Bodas

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 3,4,5-Asam Trimethoxybenzoic
CAS: 118-41-2

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 3,4,5-Asam Trimethoxybenzoic
sinonim Asam Gallic Trimétil Éter;Asam Eudesmic;Asam trimétilgalat
Nomer CAS 118-41-2
Nomer CAT RF-PI410
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C10H12O5
Beurat Molekul 212.20
Kalarutan Leyur dina Étanol, Étil Éter jeung Kloroform.Rada Leyur dina Cai
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk Kristal Bodas atanapi Pareum-Bodas
Assay ≥99,0%
Titik lebur 167,0 ~ 172,0 ℃
Leungitna dina Drying ≤0,50%
Résidu on Ignition ≤0,10%
Total Kotoran ≤1,0%
Logam beurat ≤10ppm
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Asam 3,4,5-Trimethoxybenzoic (CAS 118-41-2) nyaéta turunan asam bénzoat.Asam 3,4,5-Trimethoxybenzoic dianggo salaku perantara dina ubar sareng sintésis organik.Éta tindakan minangka métabolit Trimebutine.Hal ieu loba dipaké dina nyieun dyes jeung inks, pamekar fotografik sarta dipaké salaku astringents dina medically.Dipaké dina produksi ubar sinergis antibakteri Trimethoprim.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami