3-Methoxy-4-Nitrobenzoic Acid CAS 5081-36-7 Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 3-Methoxy-4-Nitrobenzoic Acid

CAS: 5081-36-7

Assay: ≥99.0% (HPLC)

Penampilan: Pareum-bodas nepi ka bubuk konéng lampu

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply
Kualitas luhur, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 3-Methoxy-4-Nitrobenzoic Acid
CAS: 5081-36-7

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 3-Metoksi-4-Asam Nitrobenzoat
Nomer CAS 5081-36-7
Nomer CAT RF-PI398
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C8H7NO5
Beurat Molekul 197.14
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Pareum-Bodas mun Lampu Konéng Bubuk
Titik lebur 231,0 ~ 233,0 ℃
Métode Assay / Analisis ≥99,0% (HPLC)
Cai ≤0,50%
Total Kotoran ≤1,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

Asam 3-Methoxy-4-Nitrobenzoic (CAS 5081-36-7) dianggo salaku perantara dina sintésis organik, sintésis perantara farmasi sareng Bahan Farmasi Aktif (API).

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami