2-Metil-4-Asam Nitrobenzoat CAS 1975-51-5 Pabrik Panengah Tolvaptan Kualitas Tinggi

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 2-Metil-4-Nitrobenzoic Acid

CAS: 1975-51-5

Purity: ≥98.0% (HPLC)

Penampilan: Bubuk Kristal Ampir Bodas atanapi Bulak Konéng

Panengah Tolvaptan (CAS 150683-30-0) pikeun pengobatan Hiponatremia

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 2-Metil-4-Asam Nitrobenzoat
sinonim 4-Asam Nitro-o-Toluic;4-Nitro-2-Asam Métilbénzoat
Nomer CAS 1975-51-5
Nomer CAT RF-PI397
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C8H7NO4
Beurat Molekul 181.15
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bubuk Kristal Ampir Bodas atanapi Bulak Konéng
1H-NMR Konsisten jeung Struktur
Kamurnian / Métode Analisis ≥98,0% (HPLC)
Titik lebur 153,0 ~ 156,0 ℃
Kelembapan (KF) ≤0,50%
Résidu on Ignition ≤0,50%
Total Kotoran ≤2,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panengah Tolvaptan (CAS 150683-30-0)

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

2-Methyl-4-Nitrobenzoic Acid (CAS 1975-51-5) dianggo salaku perantara farmasi dina sintésis Tolvaptan (CAS 150683-30-0).Tolvaptan mangrupikeun antagonis arginin vasopressin reséptor 2 anu selektif sareng IC50 1.28μM pikeun ngahambat agrégasi trombosit anu diinduksi AVP.Tolvaptan dianggo pikeun ngubaran hyponatremia (kadar natrium getih rendah) anu aya hubunganana sareng gagal jantung kongestif, sirosis, sareng sindrom hormon antidiuretik anu teu pantes (SIADH).Tolvaptan disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS dina 19 Mei 2009, sareng dijual ku Otsuka Pharmaceutical Co., kalayan nami dagang Samsca.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami