2-Bromo-5-Methoxybenzoic Acid CAS 22921-68-2 Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 2-Bromo-5-Methoxybenzoic Acid

CAS: 22921-68-2

Assay: ≥99.0% (HPLC)

Penampilan: Bodas ka Pareum-Bodas Kristal

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 2-Bromo-5-Methoxybenzoic Acid
CAS: 22921-68-2

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 2-Bromo-5-Asam Méthoxybenzoic
sinonim 6-Asam Bromo-m-anisic
Nomer CAS 22921-68-2
Nomer CAT RF-PI404
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C8H7BrO3
Beurat Molekul 231.04
Kalarutan Leyur dina Métanol, Kloroform, DMSO
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Bodas ka Pareum-Bodas Kristal
Métode Assay / Analisis ≥99,0% (HPLC)
Titik lebur 157,0 ~ 159,0 ℃
Leungitna Garing ≤0,50%
Abong ≤0,50%
Total Kotoran ≤1,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

2-Bromo-5-Methoxybenzoic Acid (CAS 22921-68-2) mangrupikeun perantara dina sintésis sanyawa farmasi sareng aktip biologis anu langkung kompleks.Hal ieu dipaké dina sintésis benzylisothioureas salaku potent divalent metal transporter 1 (DMT1) sambetan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami