2-Amino-4-Asam Klorobenzoat 4-Asam Kloroantranilat CAS 89-77-0

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: 2-Amino-4-Chlorobenzoic Acid

Sinonim: 4-Chloroanthranilic Acid

CAS: 89-77-0

Purity: ≥99.0% (HPLC)

Penampilan: Pareum-bodas nepi ka bubuk konéng lampu

Kualitas luhur, Produksi komérsial

Pananya: alvin@ruifuchem.com


Rincian produk

Produk patali

Tag produk

Katerangan:

Produsén Supply, Purity High, Produksi komérsial
Ngaran Kimia: 2-Amino-4-Chlorobenzoic Acid
CAS: 89-77-0

Sipat Kimia:

Ngaran Kimia 2-Amino-4-Asam Klorobenzoat
sinonim 4-Asam kloroantranilat;2,4-ACBA;2-Karboksi-5-Kloroanilin
Nomer CAS 89-77-0
Nomer CAT RF-PI403
Status Saham Dina Stok, Skala Produksi Nepi ka Ton
Formula Molekul C7H6ClNO2
Beurat Molekul 171.58
merek Kimia Ruifu

spésifikasi:

Barang spésifikasi
Penampilan Pareum-Bodas mun Lampu Konéng Bubuk
Kamurnian / Métode Analisis ≥99,0% (HPLC)
Titik lebur 231,0 ~ 234,0 ℃
Kelembapan (KF) ≤0,50%
Total Kotoran ≤1,0%
Standar tés Standar Perusahaan
Pamakéan Panganteur Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Bungkusan: Botol, kantong Aluminium foil, 25kg / Karton Drum, atawa nurutkeun sarat customer urang.

Kaayaan Panyimpenan:Simpen dina wadah anu disegel di tempat anu tiis sareng garing;Ngajaga tina cahaya sareng Uap.

Kaunggulan:

1

FAQ:

Aplikasi:

2-Amino-4-Chlorobenzoic Acid (CAS 89-77-0) nyaéta asam bénzoat anu diganti.Bisa ngabentuk kompléx kalawan yttrium jeung lantanida tangtu, sarta salaku réagen dina kreasi kompléx logam.2-Amino-4-Chlorobenzoic Acid dipaké dina persiapan turunan quinazolinone dititénan mangpaatna dina pengobatan Panyakit Alzheimer.Ogé éta AIDS dina sintésis non-nukleosida, saku jempol 2 HCV NS5B sambetan polimérase dipaké dina terapi Hépatitis C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami